Ikke så HIMMELSK hos Petunia...Jeg har nu checket Petunias blog igen, og nu virker den. Ingen virusmelding fra Internet Explorer. Det var "kun" Google Chrome, der sendte denne advarsel. Den side der henvises til er nu nedlagt, og hendes blog er derfor OK.


petuniablogg.blogspot.com indeholder indhold fra fotoverden.blogspot.com, som er et websted, der er kendt for at distribuere malware. Din computer kan få en virus, hvis du besøger webstedet.Advarsel: Der er noget galt her!
Google har registreret, at der muligvis installeres ondsindet software på din computer, hvis du fortsætter. Hvis du har besøgt webstedet før, eller hvis du har tillid til webstedet, er det muligt, at det for nylig er blevet angrebet af en hacker. Du bør ikke fortsætte. Du kan eventuelt prøve igen i morgen eller besøge et andet websted.
Vi har allerede meddelt fotoverden.blogspot.com, at vi har fundet malware på webstedet. Du kan få flere oplysninger om de problemer, der blev fundet på fotoverden.blogspot.com, ved at besøge Google Diagnosticeringssiden for Beskyttet browsing.

Hvis du forstår, at dit besøg på denne side kan skade computeren, skal du trykke på fortsæt alligevel.
Hjælp med at forbedre registreringen af malware ved at sende yderligere data til Google om   websteder, hvor du får vist denne advarsel. Disse data behandles i overensstemmelse med Politikker for beskyttelse af personlige oplysninger i Beskyttet browsing.

Jeg vil så gerne "poste" mit HIMMELSKE foto, men denne meddelelse blokerer for det. 
En virus i pc'en er jo ikke til at spøge med, så derfor mangler jeg lidt information fra mine blogvenner...er der nogen af jer, som har oplevet det samme ?

Tusind tak for hjælpen.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...